728 x 90

DD—

‘Dagboek op doktersrecept’

.

DB, die erfenis aannemen, dat was geen goed plan …

Tien jaar na de zelfdoding van zijn moeder en oom keert Johan terug naar zijn geboortedorp. De nachtmerries die hij eerder had achtergelaten, keren in alle hevigheid terug. Letterlijk. Hij ziet nog één uitweg om niet zo te eindigen als zijn moeder: een afspraak met Van Praag, zijn vroegere psycholoog.

Een lichtpunt in zijn duistere nachten is Caroline, een patiënt van Van Praag met haar eigen rugzak aan problemen. Strijdvaardig proberen ze elkaar te ondersteunen in het verwerken van hun trauma’s. Maar is dat wel zo verstandig?

Zijn therapie en nachtmerries dwingen Johan terug naar de tijd die hij zelf verdrongen heeft. De genadeloze confrontatie in zijn dromen legt hij voor aan Van Praag, die luistert maar half en hoort alleen wat hij wil horen. Langzaam verliest Johan de grip op de realiteit. Wat is waar en wat niet?

Het antwoord is aan jou: Zinnig of krankzinnig?

‘Dagboek op doktersrecept’ is een thriller die in je hoofd kruipt. Ervaar de ervaringen van Johan, raadpleeg net als hem zijn bronnen. Stap in zijn wereld en durf de grenzen van de realiteit langzaam voor je ogen te laten vervagen.

—–

Marijn van Zomeren houdt van lachen en griezelen. In zijn debuut weet hij deze twee uitersten tot één spannend geheel te smeden. Zijn vlotte schrijfstijl prikkelt, daagt uit en verleidt tot het verliezen van de werkelijkheid.


Boektrailer

.

Bestellen

Bestel hier voor 23.00 uur ‘Dagboek op doktersrecept’ en ontvang morgen uw exemplaar.

Dagboek-op-doktersrecept-overal-verkrijgbaar