Maartenshoef in de ban van verdwijning lokale ontruimer

Maartenshoef in de ban van verdwijning lokale ontruimer

Al sinds 1 juni ontbreekt er ieder spoor van de ontruimer Willem Spoorbeek uit Maartenshoef. Vrienden en omwonenden staan voor een raadsel, zeker gezien de bizare omstandigheden waaronder deze Maartenshoever verdwenen is. Wie weet waar Willem is?

“Zijn motor draaide nog, maar zijn voordeur was gebarricadeerd. Snap jij dat nou?— Mit Roelen, buurman van Willem

Volgens zijn buurman, Mit Roelen, draaide de motor van Willem’s Volkswagen GT nog stationair toen hij bij zijn flat in Maartenshoef aankwam. Na verontrustende geluiden heeft de buurman niet getwijfeld actie te ondernemen. “Er gebeuren hier de laatste tijd rare dingen in het gebouw. Soms ruik je plots een lijklucht en soms flikkeren ineens alle lichten. Heel bizar. En dan is er ook nog die arme jonge knul van nummer tien die in het ziekenhuis ligt met lepra … Wie krijgt er tegenwoordig nog lepra?”

Volgens Mit Roelen waren de kreten die hij in het appartement hoorde de druppel. Hij heeft niet getwijfeld om in te grijpen en heeft direct de deur geforceerd. Daar stuitte hij echter op een grote verassing. “Achter de deur stond een kast. Een kast! Ik heb direct de politie gebeld. Wie weet werd hij wel gegijzeld. Je hoort van alles tegenwoordig – wat dacht je van die Johan hier verderop? Wat een mafketel was dat. Maar goed, de politie kwam dus en na heel wat bombarie kwamen ze erachter dat er niemand in zijn appartement was. Niemand! Dus waar is Willem? Is die soms uit het raam gesprongen? Dat doe je niet zomaar van tweehoog. Behalve als je graag je poten wilt breken.”

Heeft u tips? Neem dan graag contact met ons op: info@regiobron.nl

Het verhaal die met deze verdwijning te maken heeft (‘De ontruiming’) is binnenkort gratis als eBook verkrijgbaar bij Amazon.nl en Kobo.

Ander nieuws