Maartenshoever wint award voor beste regie

Maartenshoever wint award voor beste regie

Inanna de Rots, lokale beroemdheid in Maartenshoef, heeft gisteravond tijdens het Ibma Gala in Londen de award voor ‘Beste regie’ in de wacht gesleept. Haar film ‘Horen, zien en voelen’ werd door recensenten al maanden geroemd om de uitmuntende regie die van het scherm spat. Gisteren werd ze dan ook terecht beloond met het begeerde, gouden Ibma beeldje.

Zelfs na al die felicitaties kan ik er met mijn verstand niet bij.— Inanna de Rots, winnaar ‘Beste regie’

Regiobron.nl vroeg haar vandaag om een reactie. Vermoeid door het grote feest, maar in extase door de winst, stond ze onze bron fris te woord. ‘Dat ik heb mogen winnen van al die toppers die genomineerd waren … Het blijft moeilijk te bevatten. Zelfs na al die felicitaties van iedereen kan ik er met mijn verstand onmogelijk bij. Ik was er heilig van overtuigd dat de award weer naar Vasquez ging – hij is zo goed! Maar het is echt zo. Ik heb gewonnen. Ongelofelijk …’

Op dit moment is Inanna weer druk met haar volgende project. Een verfilming van het boek ‘Water is kleurloos.’ De filmwereld wacht het resultaat in spanning af.

Ander nieuws