Opnieuw man vermist in het Maartensbos

Opnieuw man vermist in het Maartensbos

Het is opnieuw raak. Eerder deden we bericht van een vermissing van een 70-jarige man in het Maartensbos. Dit keer betreft het de 40-jarige Gerrit van Winterloo uit Hilversum.

Volgens zijn vrouw, Betty van Winterloo, ging hij gister hardlopen in dit bos. Sindsdien ontbreekt ieder spoor.

In een kort interview met Regiobron.nl zegt mevrouw Van Winterloo dat hij het goede voornemen had om wat kilo’s kwijt te raken. “Hij zag het niet zitten om door het centrum te lopen met al dat polyester, dus ging hij met de auto naar het Maartensbos. Later die avond vonden we daar zijn auto. Maar Gerrit…”

Zijn vrouw zegt hem nog gewaarschuwd te hebben voor dat bos. Zij had ons eerdere bericht gelezen. “Gerrit luistert nooit. Ik zei: ga lopen in het corversbos of op de Hilversumse heide, maar hij was als de dood dat een bekende hem zou zien in zijn hardlooppakje: ‘Ik raak nog liever vermist dan dat ze mij hier in aantreffen.’ Zei die. Nou, heb je je zin schat?”

Heeft iemand Gerrit gezien? Op de dag van zijn verdwijning droeg hij een rode polyester hardlooppak van Decathlon. Verder droeg hij zwarte Nike hardloopschoenen en had hij een rode Beats by Dre hoofdtelefoon op. Tips kunt u doorgeven bij de lokale politie via: 0800 0666

Van de eerder vermiste man ontbreekt nog steeds ieder spoor.

Ander nieuws