Twitter oproep over monsters toch geen loos alarm

Twitter oproep over monsters toch geen loos alarm

De Twitter oproep van twee dagen geleden waarin de regionale hulpdiensten om hulp werden gevraagd in verband met een monsterverschijning schijnt toch geen loos alarm te zijn. Er was werkelijk nood aan de man.

De oproep kwam van een achtjarige jongen uit Maartenshoef. Nadat hij vreemde geluiden in huis hoorden heeft hij via Twitter de hulpdiensten ingeschakeld. De verbeelding van de jongen maakte het dat hij aan monsters dacht, maar in de realiteit waren het vermoedelijk drugsverslaafden die zich daar recentelijk in de wijk ophielden.

Kort na de noodoproep van de jongen vond er beneden in de woning een worsteling plaats tussen zijn vader en een van de daders. Helaas voor de inbreker is de naam van die vader ‘Ted de Rijk’ en was hij in de jaren tachtig Europees karatekampioen. Na een paar rake klappen is het Ted de Rijk gelukt om de inbreker van zijn terrein af te krijgen. De politie kwam later ter plaatse en trof in het huis een grote ravage van vernielingen aan. Ze hebben in de omgeving gezocht naar de inbrekers, maar zonder resultaat.

Op dit moment is de politie opzoek naar ooggetuigen. Heb jij iets gezien? Neem dan contact op met onze redactie: info@regiobron.nl of met de politie Gooi- en vechtstreek.

Ander nieuws