Verwarde man voert eigen lichaamsdelen aan gokkast

Verwarde man voert eigen lichaamsdelen aan gokkast

In de nacht van vrijdag 18 januari is in café De Bruine Schuur in Maartenshoef een man in psychotische toestand aangetroffen en vervolgens afgevoerd naar het ziekenhuis. Volgens de eigenaar probeerde het persoon zijn vingers in de muntingang te stoppen.

De verwarde man was geen onbekende van de eigenaar. Het was een vaste klant die vaak achter de gokkast plaats nam en dan een biertje dronk. Volgens de eigenaar zorgde hij nooit voor problemen, ondanks dat hij daar minstens een klein fortuin heeft verloren. “Hij zei niet veel. Hij bestelde een biertje, wisselde wat muntjes, nam soms de daghap, daar bleef het bij. Dat hij een aardappelschilmesje wilde lenen zorgde bij mij niet voor vraagtekens. Misschien had hij een appeltje of wilde hij de drukknop vastzetten. Weet ik veel. Maar dit? Wie verzint zoiets?! Ik krijg dat bloed nooit meer uit die machine, weet je dat? Het was verdomd al zijn zesde vinger. Zesde! Hij gaf geen kick … Bezeten was die. Ogen van manie, een mond vol geluk. Ik sluit die zaak nog eens door al die mafketels hier in het dorp.”

“Ogen van manie, een mond vol geluk. Ik sluit die zaak nog eens door al die mafketels hier in het dorp.” – Eigenaar café De Bruine Schuur

Na de ziekenhuisopname zal de man voor vervolgonderzoek worden opgenomen in psychiatrisch centrum Mantrovia.

Ander nieuws