Vrouw sterft na mysterieuze online hulpoproep

Vrouw sterft na mysterieuze online hulpoproep

De 28-jarige vrouw uit Maartenshoef die op donderdag 10 januari op haar social media een noodoproep deed is vanochtend dood in haar woning aangetroffen.

Als je die video ziet, dan weet je het zeker. Ze is vermoord door die maniak. — Vriend slachtoffer

Na een 112-melding van haar buren naar aanleiding van geschreeuw uit haar woning, was de politie snel ter plaatse. Ze konden echter niets meer doen. Het kwaad was al geschiet. Om 10.10 uur werd de vrouw door de lijkschouwer afgevoerd. Over de doodsoorzaak is nog niets bekend gemaakt. De politie gaat uit van een misdrijf.

Opvallend is dat de vrouw volgens vrienden een dag eerder een video had gedeeld op social media waarop te zien was dat zij achtervolgd werd. In de video, die inmiddels offline gehaald is, was een beveiligingsopname te zien van haar caravan waarin ze afgelopen weekend op pad was geweest. Buiten het voertuig staart iemand door de ramen naar binnen (zie bovenstaande foto). Volgens vrienden die de video gezien hebben, was het duidelijk iemand die goed in de war was. “Ze ziet die kerel, of vrouw, of wat die freak ook is, niet goed. Wat je wel ziet is dat hij een uur lang zonder te bewegen naar binnen gluurt. Minstens. De viespeuk.” Over of dit de dader is, bestaat bij haar vrienden geen twijfel. “Als je die video ziet, dan weet je het zeker. Ze is vermoord door die maniak.”

Of iemand gereageerd heeft op haar hulpoproep is onduidelijk. Naar het persoon uit de video wordt druk gezocht. Herken jij dit persoon? Geef het door aan de lokale hulpdiensten.

Ander nieuws